Karlsvogna • Området

KART OVER NESKOLLEN

Neskollen er et boligområde i naturskjønne omgivelser i Nes kommune ved grensen mot Ullensaker. Området har for tiden ca.  1100 husstander fordelt på leiligheter, rekkehus og eneboliger. 

Neskollen har et eget sentrumsområde med skoler, barnehager, fritidsaktiviteter, treningsstudio, dagligvareforretninger, idrettsanlegg og svømmehall. Idrettsanlegget består av idrettshall, gressbaner, volleyballbane, basketballbane, skateboardpark og BMX-bane. I tillegg bor du rett ved marka med flotte turområder og skiløyper. På sommeren kan dere nyte lange solskinnsdager ved Hvamsetertjernet, Veslesjøen eller Neskolltjernet. Eller hva med en akekonkurranse i flombelyst akebakke på Neskollen på vinteren? 

Kommunesenteret i Nes ligger på Årnes ca 15 min fra Neskollen. Her finner man et godt utvalg av servicetilbud med kjøpesenter, kulturhus, spisesteder, tog- og busstasjon og ishall. Kulturhuset rommer THX- og 3D kino, et topp moderne bibliotek, samt tradisjonelle kulturhusfasiliteter og kulturskole. På Hvam finner man 9-hulls golfbane og profesjonelt simulatorsenter, mens på Vormsund er det 18-hulls golfbane.

15 min unna, i Jessheim sentrum, finner du Øvre Romerikes største kjøpesenter med en mengde små og store kjedebutikker samt flere spennende nisjebutikker og serveringssteder. 

Fra Neskollen er det kun 20 minutters biltur til Oslo Lufthavn Gardermoen. Det er gode bussforbindelser til både Jessheim, Oslo, Gardermoen og Kongsvinger.

kar_map.jpg
idehus.jpg